FORUM JE MIGRIRAO NA ADRESU http://bandolerosi.com

FORUM JE MIGRIRAO NA ADRESU http://bandolerosi.com OČEKUJEMO VAS !!!
 
HomeHome  FAQ/УпутствоFAQ/Упутство  Региструј сеРегиструј се  ПриступиПриступи  
BANDOLEROSI CREW
Bandolerosi On VimeoBandolerosi On Google+Bandolerosi On TwitterBandolerosi On FacebookBandolerosi On YouTubeBandolerosi On Skype
PRATITE NAS !!!

Share | 
 

 ПРАВИЛА

Go down 
АуторПорука
Домаћин
Администратор
Администратор
avatar

Male
Локација : http://bandolerosi.serbianforum.info/
Age : 9
Registration date : 17.02.2009
Број порука : 100
Бодова : 267

ПорукаНаслов: ПРАВИЛА   Wed Feb 18, 2009 4:09 pm

.
Добро дошли на S R B I J A - S E R B I A форум!

Следећи текст садржи правила и услове коришћења овог форума. Ви, као његов члан у обавези сте да се придржавате свих наведених правила и услова. Ми, као оснивачи и уредници овог форума задржавамо право да без претходне најаве изменимо све или поједине делове овог Правилника, па Вас стога молимо да с времена на време посетите ову страницу како би сте добили свеже информације.
Уколико прекршите Правилник, задржавамо право да Вам ускратимо приступ овом форуму.

а) КОРИШЋЕЊЕ ФОРУМА
1. Истовремено са регистрацијом корисничког налога постајете и корисник овог форума.
2. Уколико се неки корисник понаша у супротности са овим Правилником, биће упозорен на недолично понашање, а у крајњем случају биће му забрањен приступ форуму, односно биће "банован". Оснивачи и уредници задржавају право на "бановање" без упозорења, уколико се корисник овог форума понаша крајње недолично.
Интернет Вам поред личне комуникације омогућава и да учествујете у дискусији заједно са више људи, при чему се ово "више" врло лако може изразити и у стотинама. Реч је о Форуму и јавним дискусијама. Начин комуникације је мање или више исти, чак сва правила везана за личну комуникацију и даље важе у потпуности али због укључивања више лица у дискусију, о неким стварима се мора више водити рачуна. Наиме, сада Вашу поруку не чита једна особа него сви они који посете овај форум.

б) ЗАШТО ПОСТОЈИ ПРАВИЛНИК ФОРУМА ?
Правилник постоји да би сваки корисник овог форума унапред могао да зна шта мора да испоштује као његов члан, да не би себе довео у ситуацију да услед недоличног понашања изгуби право на приступ и коришћење овог форума.

ц) КОРИСНИЦИ ОВОГ ФОРУМА ДУЖНИ СУ :
1. Да пре свега поштују овај Правилник.
2. Да поштују мишљење других људи.
3. Да не вређају, прозивају и/или провоцирају друге кориснике.
4. Да не користе ружне речи приликом изражавања (псовке и слично).
5. Уколико желите да учествујете у дискусијама, желите нешто да кажете, да изнесете Ваше мишљење, потрудите се да то буде написано прегледно и разумљиво осталим корисницима овог форума. Све поруке за које уредници утврде да немају никаквих додирних тачака са темом у којој су написане биће одмах обрисане. Поруке типа "аха" , "и ја", само смајлији или слично, биће обрисане, а корисник који их је уписао доводи себе у ситуацију да му се ускрати приступ овом форуму.
6. Да у оквиру једне теме не пишу поруке једну за другом уколико се још неко не укључи у дискусију јер ће све такве поруке бити одмах обрисане. Приликом отварања нове теме или уписа коментара, довољно је да то урадите само једном, јер свака дуплирана тема или порука биће одмах избрисана.
7. Да приликом писања порука на овом форуму не користе велика слова, тзв. "All Caps" пошто се такав начин писања по Интернет бонтону сматра као викање, а и естетски не изгледа лепо.
8. Да уколико желите да отворите нову тему, најпре проверите да ли иста или слична већ постоји. Када се отвара нова тема у којој ће остали корисници моћи да дискутују, наслов теме мора бити у складу са њеним садржајем. Није добро писати наслове типа "Помоћ", "Да ли..", "Проблем" и сличне, где се из наслова не може закључити о чему се ради јер из досадашњег искуства знамо да се такве теме врло ретко или чак никако и не отварају. Наслов мора бити смишљен тако да се из њега мозе закључити о чему се ради, да корисници не би беспотребно отварали и читали тему ако немају интересовања за исту.
9. Када се појави интересовање или жеља за напредовањем на овом форуму или једноставно речено добијање боље титуле, чините то на конструктиван начин, тако што ћете несебично и правим одговорима помагати другима својим знањем, а не нагомилавањем беспотребних порука од форума до форума. О напредовању неког корисника колективно одлучује управа форума.
10. Да користите све могућности коју нам нуди "претрага" форума и да прво тако покушате да нађете одговор на Ваше питање, пошто је велика вероватноћа да се о томе већ води или се водила дискусија. Такође, у већини под-форума налазе се спискови са темама које су отворене. А уколико не будете успели да пронађете оно што Вас занима, онда будите слободни да покренете нову тему у одговарајућем делу форума.

д) ЗАБРАЊЕНО ЈЕ :
1. Питати и давати информације о томе где могу да се скину црацк-ови или серијски бројеви за комерцијалан софтвер.
2. Питати и давати информације о томе где се може наћи пиратизован софтвер, музика, филм или било каква друга интелектуална својина и све остале видове нелегалне дистрибуције.
3. Износити информације које су нелегалним путем набављене (туђе поверљиве информације, туђе приватне ствари, рецимо туђе шифре за интернет, кредитне картице и слично).
4. Откривати идентитет и личне информације осталих корисника овог форума без њихове сагласности.
5. Употребљавати провокативна корисничка имена (nickove), аватаре и потписе (signatures).
6. Вређање управе сајта. Добронамерне критике прихватамо, а за Ваше примедбе, питања, сугестије, похвале и слично томе можете писати у форуму предвиђеном за такве ствари.
7. Стављати банере у потпис или аватар, као и линкове који воде на било какав Download. Уколико желите да упишете адресу Вашег сајта, урадите то у Вашем профилу (ставка Web site).
8. У оквиру неке дискусије писати поздравну поруку за новопридошлог корисника. За такве ствари служе приватне поруке или тема "Добро нам дошли".
9. Тражити, давати, нудити, постављати материјал као и информације о дечијој и свакој другој врсти порнографије.
10. Позивање на активности које за последице могу имати законске санкције.
11. Спамовање свих делова овог сајта.
12. Писање на страном или за све чланове неразумљивом језику.

е) ОСТАЛО ЧЕГА СЕ ТРЕБА ПРИДРЖАВАТИ :
1. Уколико неко од корисника затражи помоћ у решавању одређеног проблема, дужан је да што детаљније и са што више информација опише проблем за који тражи помоћ како би сви они који желе да му помогну могли да разумеју проблем. Овај форум првенствено постоји да би се корисници међусобно дружили, упознавали и размењивали искуства.
2. У конструктивним дискусијама као и свим осталим које се на овом форуму воде забрањено је скретати ток дискусије ради шале и забаве. Уколико већ нешто желите да кажете, молимо Вас да ако за то не постоји одговарајућа тема, отворите нову.
3. Забрањено је водити приватне дискусије на јавним местима. Приватна дискусија се односи на то када два корисника воде лични разговор који се не тиче других корисника. За приватне дискусије постоје "Приватне поруке" или неки други вид комуникације (Email, ICQ, IRC, MSN и слично).
4. Изричито су забрањене дискусије о политици, као и расправе по верској основи.
5. Сваки корисник овог форума је одговоран за садржај своје поруке коју објави на њему. Форум је интерактиван и поруке се објављују одмах по њиховом упису. Пошто је на форуму отворена дискусија и пошто свако може да напише оно што жели, оснивачи и уредници форума нису одговорни за садржај порука које објаве корисници. Дужност оснивача и уредника овог форума јесте да организују јавне дискусије и да воде рачуна о реду и миру на форуму.


.

_________________
<div style="margin:auto;text-align:left;width:75%"><span style="font-size: 10px"><font color="#2746ff"><a href="http://srbija.goodearths.com/forum-f6/topic-t3.htm" target="_blank">Правила</a> l <a href="http://srbija.goodearths.com/faq.htm" target="_blank">Питања</a> l <a href="http://srbija.goodearths.com/contact.forum" target="_blank">Заборављена лозинка?</a></span></font></div>


Последњи пут изменио Домаћин дана Mon Feb 07, 2011 10:07 pm. изменио укупно 2 пута.
Назад на врх Go down
http://bandolerosi.serbianforum.info/
Домаћин
Администратор
Администратор
avatar

Male
Локација : http://bandolerosi.serbianforum.info/
Age : 9
Registration date : 17.02.2009
Број порука : 100
Бодова : 267

ПорукаНаслов: Имунитет   Thu Feb 11, 2010 11:38 pm

И М У Н И Т Е Т

Кршење ових правила може Вам донети смањивање имунитета.
Уколико наставите и даље са кршењем правила следи Вам - Одузимање имунитета!!!


_________________
<div style="margin:auto;text-align:left;width:75%"><span style="font-size: 10px"><font color="#2746ff"><a href="http://srbija.goodearths.com/forum-f6/topic-t3.htm" target="_blank">Правила</a> l <a href="http://srbija.goodearths.com/faq.htm" target="_blank">Питања</a> l <a href="http://srbija.goodearths.com/contact.forum" target="_blank">Заборављена лозинка?</a></span></font></div>
Назад на врх Go down
http://bandolerosi.serbianforum.info/
 
ПРАВИЛА
Назад на врх 
Страна 1 of 1

Permissions in this forum:Не можете одговорити на теме у овом форуму
FORUM JE MIGRIRAO NA ADRESU http://bandolerosi.com :: П Р А В И Л Н И К :: ПРАВИЛНИК НА СРБИЈА ФОРУМУ-
Скочи на: